Wijn-liedje-wijn tijdens Chateau voor Buren | Buitenhuis Buren

datum: zondag 27 augustus 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Wijn-liedje-wijn tijdens Chateau voor Buren | Buitenhuis Buren

Wijn-liedje-wijn
in Buitenhuis Buren - proeverij met muziek

“Wijn en muziek verblijden het hart”. Deze korte tekst - uit de bijbel - is oeroud, maar nog steeds actueel. Dat kun je zelf ervaren tijdens het wijnfestijn Chateau voor Buren. Op die dag organiseert Buitenhuis Buren twee keer een bijzondere proeverij.

Klaas Drupsteen van Wijn & Verwonderen uit Culemborg vertelt het verhaal van een vijftal wijnen, die uiteraard ook geproefd gaan worden. Tijdens het inschenken verzorgen Esther Daems en Willem van Boekel (Sweet hearts) de muziek. Een proeverij waarbij al je zintuigen worden geprikkeld.

Wanneer: zondag 27 augustus
Proeverij 1: 14.00 – 15. 15 uur
Proeverij 2: 16.00 – 17.15 uur
Waar: Buitenhuis Buren, Buitenhuizenpoort 10, Buren
Entree: € 10,00

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar annemarie@buitenhuisburen.nl. Graag aangeven op welk tijdstip je wilt komen. Wees er snel bij want vol is vol;-)

“Al zo lang ik van wijn hou, vind ik het leuk om veel te proeven, te ontdekken en om mijn ervaringen te delen met anderen. Ik geniet ervan als mensen de wijn die ik lekker vind ook waarderen.” - Klaas Drupsteen, Wijn & Verwonderen

bron: https://www.facebook.com/events/1708836762758867/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften