Webinar: De kracht van de IEP in groep 7 én 8 | Een kind is meer dan taal en rekenen

datum: woensdag 7 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Webinar  De kracht van de IEP in groep 7 én 8 | Een kind is meer dan taal en rekenen

Een kind is meer dan taal en rekenen. Vanaf 1 mei is de IEP Advieswijzer ook voor groep 7 beschikbaar. Zo krijgt u via het hoofd-hart-handen-principe, naast inzicht in álle talenten en vaardigheden van de leerling, ook een pré-advies in groep 7. In groep 8 kunt u het advies voor een schooltype gebruiken bij de onderbouwing van uw schooladvies.

Tijdens dit webinar laten we alle mogelijkheden van de IEP Advieswijzer zien en nemen we een kijkje in de portal. We behandelen onderwerpen zoals:
- Hoe plant u alle toetsen in?
- Wanneer neemt u welke toets af?
- Hoe interpreteert u de resultaten en hoe bespreekt u dit het beste met ouders/verzorgers?
- En hoe zet u de talentenkaart het beste in?

Reactie uit de praktijk
Maar minstens zo interessant; wat zijn de ervaringen in de praktijk? Tijdens deze 45 minuten is het mogelijk om direct vragen te stellen aan onze adviseur, maar ook aan Esther Tempels, leerkracht groep 8 op basisschool ’t Prisma in Doetinchem. Deze school zet de IEP al geruime tijd in op school en zij zal haar ervaringen ook met jullie delen.

Dit webinar is gratis en vrijblijvend. U dient zich wel aan te melden. Er zijn 150 plekken beschikbaar. Achteraf versturen wij een terugkijklink via onze nieuwsbrief. U kunt dan het webinar terugkijken wanneer het u schikt.

bron: https://www.facebook.com/events/439999839670793/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften