Vrienden van het Lied Sekhuis en Chai liederen o.a Weill, Mozart | KUNSTHUIS ROSMALEN

datum: zondag 28 mei 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Vrienden van het Lied Sekhuis en Chai liederen o a Weill Mozart | KUNSTHUIS ROSMALEN

Weill, Schumann, Barber, Debussy en Mozart

Mijke Sekhuis, sopraan, is actief als lied-, concert- en operazangeres in binnen- en buitenland. Zij werkte mee aan voorstellingen en concerten tijdens festivals als De Nederlandse Muziekdagen, Het Grachtenfestival, KamerOpera Festival, Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht, It’s en YO! Ook was zij te beluisteren op nationale radiozenders van Nederland en Duitsland.
Zij werkte o.a. met orkesten als het Haydn Ensemble Berlin, Münchner Rundfunk Orchester, Orchestre de l’Opera de Marseille
Zij geeft regelmatig liedrecitals door heel Nederland, waarbij zij zich toelegt op het klassieke en hedendaagse kamermuziek repertoire. Zij maakt in duoverband liedprogramma’s met onder andere pianiste Shuann Chai en gitarist Jonas Skielboe.
Shuann is een actieve en betrokken artieste, geprezen om haar interpretaties op zowel moderne als historiche instrumenten. Haar brede interesse is goed af te lezen aan recente projecten: Beethoven-recitals in Vredenburg Utrecht en in de Amerikaanse Kerk te Parijs, concerten en masterclasses in China in samenwerking met de bariton Mattijs van de Woerd en het leiden van een serie uitvoeringen met muziek van John Cage, waarin ze zelf optrad in samenwerking met moderne dansers.
Naast haar concertpraktijk wordt Shuan Chai steeds meer gevraagd als docent. Ze heeft masterclasses geleid en lessen gegeven aan conservatoria en universiteiten in China, Noorwegen, Taiwan, Engeland en Amerika.

Datum: Zondag 28 mei 2017 om 15:00 uur
Lokatie: 'Kunsthuis', Oosteinderweg 98, 5247 WD Rosmalen
Entree: € 17,50
Informatie: http://www.vvhl.nl
http://www.mijkesekhuis.nl/
https://www.shuannchai.com/

bron: https://www.facebook.com/events/1691646281129402/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften