Spring Basketball Camp d.d. 25 & 26 april | New Heroes Basketball Academy 's-Hertogenbosch

datum: dinsdag 25 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Spring Basketball Camp d d 25  26 april | New Heroes Basketball Academy s-Hertogenbosch

Meld je nu aan voor het Spring Basketball Camp op 25 & 26 april!

http://bit.ly/2o9VaBz

Je vindt dat er nog flink gesleuteld mag worden aan je basketbalskills. Of je wilt kennis maken met een uitdagende manier van trainen onder leiding van oefenmeesters van naam? Dan mag je het Springcamp van de Basketball Academy Den Bosch niet missen!

Op dinsdag 25 en woensdag 26 april is de Maaspoorthal in Den Bosch weer twee dagen ‘the place to be’ om je spel te verbeteren. Jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 18 jaar gaan dan aan de hand van de trainers Chris van Dinten, Randolph Lamond, Mitchell Lieveld, Ralf Schilder, Faizal Pasaribu en Peter van Vugt hun basketbalvaardigheden naar een hoger plan brengen.

Met de deelname van Mitchell Lieveld, assistent bij eredivisieclub Renes/Binnenland, en Faizal Pasaribu, nu assistent bij nationaal kampioen Lekdetec Bemmel en na dit seizoen hoofdtrainer bij Amazone Utrecht, mag duidelijk zijn dat tijdens dit camp ook volop aandacht is voor jong vrouwelijk talent. Overigens wordt de staff nog verder uitgebreid. We houden je wat dat betreft op de hoogte.

Tijdens het camp wordt in groepen gewerkt, ingedeeld naar leeftijd, vaardigheid en positie in het veld. Verder zijn de trainingsvormen onderverdeeld in de categorieën algemene skills en specialisatietrainingen. En worden de talenten getest op hun individuele fysieke prestaties. Ook zijn er competities in diverse basketbaldisciplines, waaraan leuke prijzen verbonden zijn.

Klasbak of net begonnen aan de lange weg naar de top? Iedereen komt volop aan bod in dit tweedaagse camp, dat voor de derde keer gehouden wordt in Den Bosch. Chris van Dinten heeft de algehele leiding van het camp. De 118-voudig international en huidige trainer/coach van zowel de Jongens U16-ploegen van Nederland als de Bossche Academy voert een trainersstaff aan waarvan de leden allemaal affiniteit en ervaring hebben in het opleiden van jong talent.

Op 25 en 26 april is het woord in de Bossche basketbaltempel dus aan jongens en meisjes die graag extra stappen op de basketballadder willen zetten. Voor een bedrag van €82,50 krijgen ze twee dagen les van gereputeerde trainers. En meteen een leuk campshirt van supplier Burned.

Op beide dagen wordt de deelnemers verder een goed verzorgde lunch, volop snacks, fruit en drinken voorgezet. Het camp begint op beide dagen ’s morgens om 9.00 uur en eindigt rond de klok van 17.00 uur. Voor de volledigheid: de deelnemers en deelneemsters aan het camp overnachten thuis.

Meld je aan voor dit camp, maar doe dit snel. Want vol is vol!

Inschrijven doe je via: http://bit.ly/2o9VaBz

Tot ziens op 25 en 26 april in de Maaspoort!

*Voor deelnemers aan de Skills Practise-trainingsgroep van de Basketball Academy Den Bosch geldt een gereduceerde toegangsprijs van € 67,50. Nog geen deelnemer daaraan? Zie info daarover op http://www.badb.nl

bron: https://www.facebook.com/events/463051974086437/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften