Opendansavond Salsa Splash | Healthcenter Culemborg

datum: vrijdag 21 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Opendansavond Salsa Splash | Healthcenter Culemborg

Ter afsluiting van het huidige dansseizoen en ter opening van het nieuwe seizoen, organiseert Salsa Splash een opendansavond op vrijdag 21 mei.

Altijd al salsa willen dansen? Maak deze avond dan kennis met Salsa Splash tijdens de workshop voor beginners van 20.00u tot 21.00u. Inschrijven voor de workshop(5EUR) kan via de inschrijflijsten bij de balie van Healthcenter Culemborg of via een mail naar salsasplashss@gmail.com met daarin je naam en telefoonnummer.

Vanaf 21.00u is iedereen welkom tijdens de vrijdansavond waar jij het geleerde van afgelopen seizoen en/of de workshop in praktijk kan brengen. Geniet samen met ons van de muziek, dans, een hapje en een drankje.


Op woensdag 3 mei start het nieuwe lesseizoen. Gedurende 10 weken lang kan jij iedere woensdagavond de les volgen die bij jou niveau past.

Niveau’s en lestijden:

19.45 - 20.45: Salsa beginners
Voor de beginnende danser, hierin leer je de basisbeginselen van salsa. Aandacht voor footwork, houding, ritme en leiding geven/volgen.
21.00 - 22.00: Salsa intermediate
Voor de danser met al enige salsa ervaring. Ontwikkeling van verdere dansvaardigheid met extra aandacht voor techniek, styling en leiding geven/volgen. Je leert vlotte combinaties welke jezelf creatief kunt verwerken in een dans.


Belangrijk:

- Voor deelname aan de cursus is inschrijven verplicht
- Inschrijven is met of zonder partner mogelijk

Meer info:
http://www.Facebook.nl/salsasplashss
http://www.healthcenter-culemborg.nl/over-/salsa-splash/

bron: https://www.facebook.com/events/440510269629588/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften