ONK Poker 2017 - Geldermalsen - Oranjevereniging Beesd | Oranjevereniging Beesd

datum: woensdag 26 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
ONK Poker 2017 - Geldermalsen - Oranjevereniging Beesd | Oranjevereniging Beesd

Informatie ONK Poker Geldermalsen

Van januari t/m mei vinden de voorrondes van het Open Nederlands Kampioenschap Poker plaats. In 125 horecagelegenheden en sportkantines door heel het land spelen zo’n 8.000 recreatieve pokerspelers mee. Hiermee is het ONK Poker het grootste en gezelligste pokertoernooi van Nederland. Ook in Geldermalsen vindt er een voorronde plaats.

Het mooie aan het Open Nederlands Kampioenschap Poker is dat het evenement draait om de gezelligheid en dat iedereen van 18 jaar en ouder mee kan doen. Deelnemen kost slechts €12,50. Je hoeft geen ervaren of goede pokerspeler te zijn om er aan mee te doen. Heb je vrienden, familie of kennissen die ook nieuwsgierig zijn naar het spel dan kunnen zij ook meedoen.

De winnaar van het vorige seizoen Binh-an Nguyen kreeg na zijn overwinning een sponsoraanbieding om plaats te nemen in team ONK Poker waarmee hij meerdere internationale toernooien heeft gespeeld. Deze kans ligt ook voor jou op de loer als je je weet te kwalificeren voor de landelijke finale. Dus schrijf je direct online in.

Toernooi informatie:

-Speltype: Texas Hold em No Limit
-Startstack: 15.000 punten
-Blindlevels: 15 minuten
-De winnaar gaat naar de landelijke finale
-Beste 5% gaat naar de halve finale
-Beste 6 tot 10% krijgt een wildcard voor de halve finale

bron: https://www.facebook.com/events/355854884791286/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften