On the House: The Heritance, First Fight Down | Willem Twee poppodium

datum: vrijdag 12 mei 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
On the House  The Heritance First Fight Down | Willem Twee poppodium

The Heritance en First Fight Down komen vrijdag 12 Mei eens flink huishouden met hun keiharde Metal!!

Entree is altijd Gratis op On The House avonden!!!

The Heritance
The Heritance is begin 2014 ontstaan door de samenkomst van 5 ervaren muzikanten. Met een gedeelte interesse in creatieve ritmes, snelle melodische riffs en brute vocalen maken ze eigenwijze energieke thrashmetal waar je goed je kop op kan los schudden! Het Debuut album Focus in Reliquum stamt al weer uit 2015, en ze zitten momenteel weer in de studio voor een nieuwe EP die dit jaar uitkomt!! Willem Twee maak je borst maar nat voor deze brute show!!

First Fight Down
First fight down is opgericht in 1997 en speelt jaren 90 metalcore in de stijl van Morning again, Reprisal, From the dying sky & Arkangel.
FFD heeft 1 album en 2 MCD’s uitgebracht op verschillende labels, allen uitverkocht.
Na een aantal jaar het een en ander op een laag pitje gespeeld te hebben is de vlam weer aangewakkerd. De bands heeft een aantal vernieuwingen ondergaan en heeft een nieuwe plaat opgenomen. “Revelation:Extinction wordt internationaal uitgebracht op CD en LP door de volgende labels; Born Annoying records (BE), Mark my words records (UK), Rage records (UK) & Bound by modern age records (GER).

Dj Robbie Rebel draait als vertouwd alle brute metal platen weer!

bron: https://www.facebook.com/events/356137931439294/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften