NTTO 40-jarig jubileumexpositie | Evenementenhal Gorinchem

datum: zaterdag 14 oktober 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
NTTO 40-jarig jubileumexpositie | Evenementenhal Gorinchem

U zult hier allerlei tractoren aantreffen uit het verleden. Een aantal illustere namen die u tegen zult komen zijn bijvoorbeeld Pink Panther en Barnstormer.
Naast tractoren uit het verleden zal de expositie opgesierd worden met de kampioenen per klasse van het huidige seizoen.
Sleepwagens uit verleden en heden zullen niet ontbreken, alsmede allerlei onderdelen van diverse machines door de jaren heen.
De expositieruimte zal verder aangekleed worden met vele fotopanelen waarop foto’s staan van de afgelopen 4 decennia. U zult er kleding van NTTO-functionarissen aantreffen welke door de jaren heen gedragen zijn. Magazines van diverse jaren zullen getoond worden en er zal een jubileumfilm op diverse schermen gedraaid worden.
Centraal gelegen in de expositieruimte is een horecaplein aanwezig waar je terecht kunt om een drankje te kopen en bij kunt praten met truck- en tractorpulling vrienden en bekenden.
Voor de aanwezige kinderen zal er ook het nodige aan vertier zijn, waaronder een traditionele kleurwedstrijd.
De expositie zal tot circa 22.00 uur geopend zijn en is voor NTTO leden gratis te bezoeken. Niet-NTTO leden betalen het ludieke bedrag van € 2,00. Een expositie die u niet mag missen!

bron: https://www.facebook.com/events/1277624142347911/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften