Metal Record Fair + Metal Quiz + Freeloader + DJ's

- Willem Twee Poppodium | Willem Twee poppodium

datum: zondag 29 oktober 2017

Metal Record Fair + Metal Quiz + Freeloader + DJs - Willem Twee Poppodium | Willem Twee poppodium

Willem Twee Poppodium presenteert in één middag een doorlopend programma met een heuse Metal Quiz, een metal platenmarkt en een gratis afterparty met optreden van Freeloader en metalDJ’s.

De Metal Vinyl Beurs is gratis.

Deelname aan de Metal Quiz kost € 10,- per team van max. 4 personen.

Metal Quiz
Weet jij veel van metal muziek, dan ben je deze middag de ideale deelnemer voor de metal quiz. Speel mee met een team van maximaal 4 personen, per team kost een ticket € 10,-.

In een middagvullend programma wordt jouw metalkennis getest van in de breedste zin van het woord. Dwars door alle genres en decennia heen. Met audio- en video-fragmenten, open vragen en puzzels. De quiz wordt geleid door Quizmaster Mourad Majaiti en hij wordt bijgestaan door Christiaan Krijgsman en Sammy Frankenhuis.

Er zijn leuke prijzen te winnen, speel je liever niet mee, maar heb je wel zin om anderen het hoofd te zien breken, dan ben je (kostenloos) welkom als toeschouwer.

Metal Vinyl beurs
Vinyl is hot! Samen met Doctor Steel Mailorder zet Willem Twee weer een fijne platenbeurs op touw. Deze middag kunnen liefhebbers van hardrock/metal zich storten op het vinden van die ene LP of CD die de collectie compleet zal maken. Er zullen ook shirts, patches en andere merchandise verkrijgbaar zijn. De entree is geheel gratis.

Afterparty: Freeloader + DJ’s
Freeloader
Wat krijg je als je vier muziekliefhebbers bij elkaar zet met een mix van punk, rock n roll tot hardrock? FREELOADER! Stil staan is zeker geen optie. De scheurende gitaar een beukende bass, knallende drums en screaming vocals staan garant voor een goed partijtje rocken. Je zou ze kunnen vergelijken met Airbourne en de Foo Fighters die een trio hebben gehad met the Offspring. Klinkt vies? Vies is lekker!

Na afloop draaien onze DJ’s de beste metalplaatjes.

bron: https://www.facebook.com/events/105334013556654/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften