LEK-ker in de drek race 2017 | Focus07

datum: zondag 27 augustus 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
LEK-ker in de drek race 2017 | Focus07

INSCHRIJVING LEK-KER IN DE DREK RACE GEOPEND

DOE MEE ALS JE DURFT MET DE COOLSTE RACE VAN CULEMBORG

Op zondag 27 augustus 2017 zijn de glibberbanen, malse modder en hindernissen weer te vinden rondom de velden van Focus07. Vanwege het grote succes vorig jaar met ruim 300 deelnemers, is besloten de coolste race van Culemborg opnieuw te organiseren, met nog meer hindernissen en een speciale verkleedrace. Doe mee en schrijf je in voor de LEK-ker in de Drek Race!

Dit wil je niet missen!

Tot aan je nek in de drek! Iedereen die durft krijgt de kans een paar rondes door een pittig parcours te maken. Voor kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen. Hiervoor zijn conditie, doorzettingsvermogen en lef belangrijk! Voor wie durft en tegen een stootje kan. Geen betere voorbereiding denkbaar voor het nieuwe seizoen.

Dank aan alle fans en sponsors

De komende weken is iedereen hard aan het werk om het parcours zo indrukwekkend mogelijk te maken. Dank aan al onze fans en sponsors die veel zwaar werk verzetten en met hun financiële steun de race mogelijk maken.

Brenkman, Heijmans, Story Waardenburg BMW, WHC advies, Pim van Veen Makelaardij, Houvast Fysiotherapie, Parijsch Culemborg, Plus Giel Smits, Maarten Uphof GWW, René van Gameren, Van der Sijs techniek en automatisering, KADO TANTE Culemborg, Jack Beck, Vive Coiffures, Ooms Infra, Vink Gevelwerken Culemborg, Schoonheidssalon Parijsch, AV&G, Vandermeer visuele communicatie, familie Staal, Gooische Raadkamer, Nico Agema en team van Kemenade.

bron: https://www.facebook.com/events/629588260571816/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften