Lange Tafels in de wijngaard- Wilco van den Baar | Betuws Wijndomein in Erichem

datum: vrijdag 2 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Lange Tafels in de wijngaard- Wilco van den Baar | Betuws Wijndomein in Erichem

Dineren tussen de wijnranken.... alsof je in de Bordeauxstreek bent!

Uw chefkok thuis

Uw Chefkok Thuis is Wilco van den Baar. Speciaal voor u, onze wijnen, en het prachtige seizoen vol Asperges, Aardbeien en Lamsvlees komt Wilco naar het Betuws Wijndomein!

Wilco heeft een lange carrière in de top gastronomie in Nederland en het buitenland achter de rug. Enkele jaren geleden besloot hij voor zichzelf te beginnen als Chefkok aan huis. Met zijn kennis en ervaring, opgedaan in diverse (1, 2 en 3) sterrenrestaurants, kan hij u thuis, op locatie of op de zaak laten genieten van een hoogwaardig gastronomische ervaring. Dit keer is dat bij ons in de wijngaard!

Op zowel vrijdag als zaterdagavond 2 en 3 juni kookt Wilco de sterren van de hemel met deze prachtige seizoensproducten. Pure en eerlijke gerechten met onze pure en zuivere wijnen. Aan lange tafels maken we er een avond van om nooit meer te vergeten! Vol prachtige gerechten, heerlijke wijnen en een meer dan gezellige sfeer!

Binnenkort meer details over de lange tafel diners!

Prijs diner inclusief passende wijnarrangement is €75,- per persoon. Graag aanmelden via wilco@uwchefkokthuis.nl of bel met Wilco op +31(0)6 43 44 31 45

Menu Betuws Wijngaards diner

Ontvangst
Krokante hartige stengel met oude kaas, noten melange en radijzen met selderijzout.

Amuse
Belegen geitenkaas met rozemarijn en gebroken geroosterde hazelnoten, gel van Betuws druivensap en hazelnoten olie.

Voorgerecht
Diverse tomaten soorten in diverse bereidingen, gescheurde basilicum met gebakken medaillons van reuze gamba’s in Vadouvan olie, croutons van zuurdesem.

Tussengerecht
AA asperges met Hollandaise saus, crumble van gekookte ham, gehakte eieren en peterselie-olie.

Hoofdgerecht
Lamsbout van de Big Green Egg met compote van aubergine, risolinni met gegrilde rode paprika en een lamsjus met gerookte knoflook en tijm.

Nagerecht
Gemarineerde aardbeien in lavendelsiroop met amandelkrokant, winegum van Verjus en vanille, Sorbetijs van Betuwse Linge Parel aan tafel met vloeibare stikstof bereid.

Koffie of thee
met Betuwse Grappa, koekjes en bonbons ter afsluiting van deze fantastische avond.

bron: https://www.facebook.com/events/1365344603524910/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften