Kleurraak! OPEN Atelier (route Empel) 24/25 juni 2017 | Anne van den Heuvel - Artist

datum: zaterdag 24 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Kleurraak OPEN Atelier route Empel 24 25 juni 2017 | Anne van den Heuvel - Artist

Kleurrake interieur inspiratie & geluiddempende kunst :-)

Ben je op zoek naar het geheim en de kracht van kleur?
Ben je op zoek naar mooie geluiddempende kunstwerken en toepassingen? Ben je benieuwd wat er achter de drempel van die kleurrijke woning vol blokjes plaatsvind?

Dan ben je op 24 en 25 juni tussen 11.00 en 17.00 van harte uitgenodigd in het woon/werk atelier van Anne van den Heuvel tijdens de Atelier Route #Empel.

Hier vind je een bom vol kleuren en een enthousiaste kunstenares met passie, die ‘ont-saaien’ en ‘de wereld mooier kleuren’ als bijzondere missies heeft ...

Met een warm Brabants welkom zult u worden rondgeleid op een kleurrijke avontuur in een inspirerende omgeving. Het is hier boordevol kunst! Het beklijft ... en vraagt naar meer.

KLEURRAAK
‘Kleur is de brug tussen zonlicht en duisternis’ zegt Anne.
Zij verstaat de kunst om haar creaties onderdeel te maken van het alledaagse.
Dat kleur een diepgaande werking op ons welbevinden heeft wisten we al. Hoe dat toe te passen is in ons eigen interieur blijft soms spannend. Het samen met Anne kijken naar hoe een interieur is te ‘ont-saaien’ en beïnvloeden door het toepassen van kleur, lijkt ineens iets heel veiligs … Durf! Doe! Leef!

KLANKKLEUR
Naast het visuele effect is er ook geluid sfeerbepalend in een ruimte. Geluid. Nagalm is niet zichtbaar, maar kan onbehaaglijk voelen in een ruimte. En zo’n nagalm is niet echt bevorderlijk voor de gezelligheid en de rust.
Anne maakt oogstrelend mooie geluiddempende wandkunstwerken.

ACOUSTIC COUTURE
De 3-dimensionale muurkleden in wolvilt worden gekarakteriseerd door reliëf, gelaagdheid, een oneindige variatie in kleurmogelijkheden. Ze kunnen toegepast worden in elk formaat, van xxs tot xxl.
Door de gunstige invloed op de akoestiek is Acoustic Couture uitermate geschikt om toe te passen in zowel de particuliere woonruimte als in (grote) architectonische ruimtes, vergaderzalen en spreekkamers.

DIVINE ACOUSTICS
De in jacquard geweven wandkleden hebben door hun zware kwaliteit hetzelfde positieve effect: een betere klankkleur en minder nagalm van geluid.

NIEUWSGIERIG?
In de kleurrijke studio van Anne van den Heuvel kunt u de visuele en auditieve effecten van haar kunsten aan den lijve ervaren. U bent van harte welkom!

OPEN ATELIER DAGEN
De dames en heer toveren u welkom om te komen genieten, kijken, voelen en ervaren ... tijdens de Open Atelier dagen in Empel op 24 en 25 juni tussen 11.00 en 17.00.
Op zaterdag borrelen we graag met u verder na 17.00 ...

We verwachten jullie :-) in #Empel aan de Berenklauw 22.

Brabants gezelligheid, echte liefde, pure ambacht en ware originaliteit.

ANNE VAN DEN HEUVEL geeft de wereld daadwerkelijk meer kleur! De hoogste tijd om te kiezen voor een bom vol kleuren, met vurige rode roden en nog blauwere blauwen.

Tot gauw! met enthousiaste groet team Anne van den Heuvel

bron: https://www.facebook.com/events/1614149685546526/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften