Jaartraining op dinsdagen | Zinvol Tekenen met KInderen

datum: dinsdag 5 september 2017

Jaartraining op dinsdagen | Zinvol Tekenen met KInderen

Meld je aan voor de jaartraining Zinovl Tekenen met Kinderen. Leer hoe je meer diepgang kan krijgen in je contact met kinderen, verrijk je coachingspraktijk, krijg meer plezier in lesgeven.
CBRKO-erkend.
Start 5 september, eindigt 5 juni (dinsdagen).
Er is ook een groep op de zaterdag.

De dynamiek van het werken met kinderen vraagt om voortdurende bijscholing. Je oude opleiding blijkt al gauw onvoldoende, te weinig creatief of niet aansluitend bij de noden van kinderen in deze tijd. Je zoekt naar mogelijkheden om meer voor kinderen te betekenen, beter contact met hen te leggen en creatievere werkvormen die beter bij kinderen passen.

Wat kun je van de opleiding verwachten?
Met de tools uit de opleiding Zinvol Tekenen met Kinderen heb je krachtige werkvormen in handen die zowel jou als je kinderen nieuwe kansen tot groei geven. Je leert hoe je tekentaal kunt inzetten in elke ontwikkelingsfase en ontdekt hoe je via tekenspel kunt helpen bij problemen.

In tien studiedagen ga je zien en ervaren wat beweging, vorm en kleur doet voor het kind. Je contact met kinderen zal zich verdiepen. Je gaat steeds meer zien: het kind laat zijn sporen na en maakt zich kenbaar. Je geeft het kind vertrouwen waardoor het jou gaat vertrouwen.

Alle tekenopdrachten die je met de kinderen gaat doen, maak je tijdens de cursusdagen eerst zelf. Zo ervaar je de werking van elk spel en krijg je praktijk en theorie letterlijk ‘in de vingers’. We werken in kleine groepen van 6 tot 12 cursisten: er is dus voldoende tijd voor jouw persoonlijke proces.

De tekentechnieken zijn de volgende dag al toepasbaar.

Voor inschrijving: http://www.zinvoltekenenmetkinderen.nl

bron: https://www.facebook.com/events/1899093277038721/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften