It's Showtime - Freestyle Maniacs - Touch | Club Rodenburg

datum: zaterdag 11 november 2017

Its Showtime - Freestyle Maniacs - Touch | Club Rodenburg

It's Showtime op 11 november in Club Rodenburg te Beesd is ontstaan uit de vermaarde Salinasfeesten. Jarenlang behoorde dit tot de toonaangevende beachparties in Spanje, Scheveningen en Bloemendaal. Grondlegger Miss Melody staat vanaf het begin aan het roer en met dit nieuwe concept, geeft ze een forse impuls aan het nieuwe uitgaan.

Met maar liefst 3 verschillende organisaties wordt deze avond groots neergezet en zullen 3 areas worden omgetoverd tot het walhalla van 3 verschillende muziekstijlen: house, progressive, hardclassics en trance. Naast It's Showtime with Miss Melody zullen Freestyle Maniacs, bekend van Hardclassics (The Box en BC Vroeger) en Touch, bekend van Touch at the Sea en Special Touch (BC Fuel en Club Panama) Club Rodenburg op zijn grondvesten doen schudden.

Met CO2, confettikanonnen, vette lichtshows, danseressen die het libidogehalte omhoog doet schieten en theatrale verrassingen van artiesten uit de Circus du Soleis achtige shows zal elke bezoeker ogen te kort komen en verrast worden vanaf het begin tot het einde.

Een belevenis die je niet mag missen! Na de succesvolle editie van vorig jaar en 1 april van dit jaar zal Club Rodenburg in Beesd op zeker uitverkocht gaan raken. Je kunt er zeker van zijn dat dit een SHOW wordt waar je bij moet zijn. De ticketverkoop is gestart. Scoor de goedkope early-birdtickets snel!

De namen van de geweldige line-up zijn bekend:

Showtime:
Mitchell Niemeyer (Tomorrowland, Mysteryland)
Aaron Gill (Solar Festival,Mysteryland)
Miss Melody (Salinas, Full Moon)
Mike S (Crazyland, BITCH)
Francois (Hardclassics)
Chris Scott (Creations)
Elvira Secret (Secret underground)
Mystery Guest
MC Showtime
MC Loui

Freestyle maniacs Area (Freestyle Maniacs)
Freestyle Maniacs
Pavo (Sensation Black)
SpeakerFreakz
Francois (Hardclassics, Zino)
MC The Russian

Touch:
Toyax 4 uur solo (Electronic Family, Nature One, Pre-party Armin Only)
Spacemonk (BLLSD, KOTB))
Tony Smith (Touch at the Sea)

Bora Bora Cityfestival verzorgt VIP-eiland

It's Showtime komt met een mooi ingerichte VIP-eiland, die verzorgd zal worden door het Bora Bora Cityfestival. Mooie gastvrouwen zullen je verwennen met een welkomstdrankje, vers fruit, ijsjes en snoepjes. Vanuit het mooie loungegedeelte zal de VIP het beste zicht bieden op de stage van Area 1. Natuurlijk zijn de toiletten gratis en er zijn slechts 80 VIP-tickets te verkrijgen, dus wees er snel bij.

De prijs voor de Early Viptickets is slechts 22,50 euro en in de VVK 27,50 euro.

De VVK is gestart!

Tickets verkrijgbaar bij http://www.ticketpoint.nl http://www.clubrodenburg.nl
early bird 1 : €15,00
early bird 2 : €17,50
vvk €20,00
early bird VIP:€22,50
VVK VIP: €27,50

Er zijn kluisjes beschikbaar
Adres: Homburg 26, 4153 BS Beesd
Leeftijd 18+

bron: https://www.facebook.com/events/294409827671818/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften