Ground Control (David Bowie Tribute Band) Willem Twee Poppodium | Willem Twee poppodium

datum: zaterdag 7 oktober 2017

Ground Control David Bowie Tribute Band Willem Twee Poppodium | Willem Twee poppodium

Wie belichaamde de connectie tussen de 70’s, 80’s en 90’s door drie decennia lang steeds te blijven vernieuwen én voorop te lopen in de popmuziek en popart? David Bowie!

Zelfs met zijn allerlaatste werk ‘Blackstar’ slaagde hij erin iedereen op het verkeerde been te zetten…

ACTIE: een kaartje voor David Bowie tributeband Ground Control geeft gratis toegang tot Super Sounds of the 70’s.

David Bowie Tribute band - Ground Control
http://www.bowiegroundcontrol.nl
Frontman Ries de Wit en de ervaren bandleden van Ground Control hebben allemaal een andere muzikale afkomst, met verschillende muzikale bagage, maar weten deze te combineren tot één muzikale passie: David Bowie. Ground Control is de uitdaging aangegaan en speelt de beste, mooiste en belangrijkste nummers uit zijn enorme repertoire. Soms bijna identiek aan het origineel, soms met een ‘twist’, maar altijd met respect voor de Thin White Duke zelf.

Van ‘Ziggy Stardust’ tot ‘Station to Station’, van ‘Space Oddity’ tot ‘Heroes’, van ‘Five Years’ tot ‘Let’s Dance’ en van ‘Changes’ tot ‘Scary Monsters’. Elke periode van David Bowie is bijzonder, en Ground Control weet dit alles zeer realistisch neer te zetten met een speciale, muzikale en kleurrijke live show.

bron: https://www.facebook.com/events/1801325903227662/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften