Festival In my head | De Gelderlandfabriek

datum: vrijdag 28 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Festival In my head | De Gelderlandfabriek

Eind april starten we met de serie In my head, een festival dat je vaker op de agenda terug gaat zien bij ons in de fabriek. Elke editie heeft een ander thema. De try out is 28, 29 en 30 april met het thema 'Oorlog en vrede'. Tijdens In my head worden films vertoond voor jong en oud, zijn er voor- en nabesprekingen met bijzondere gasten en vinden ook andere activiteiten plaats die met het thema hebben te maken. De eerste films die we bekend mogen maken voor In my head festival zijn de volgende:

Vrijdag 28 april: Balkanschimmen
Balkanschimmen is een meeslepend verhaal in beeld en geluid speciaal gemaakt voor leerlingen van de basisschool., door leerlingen HAVO5 van O.R.S. Lek en Linge.

Vrijdag 28 april: Stella's Oorlog
Stella leeft een gelukkig leven met haar gezin. Dan gaan haar man en broer op vredesmissie naar Afghanistan en veranderd haar leven langzaam in een hel.

Zaterdag 29 april: Kirikou en de Heks
Animatiefilm voor de jeugd waarin het jongetje Kirikou op zoek gaat naar de boze toverheks Karaba. Daar zijn vele slechte verhalen over verteld, maar zijn die wel allemaal waar?
Aansluitend wordt er een workshop gehouden.

Zondag 30 april: Oorlogsgeheimen
Jeugdfilm die gebasseerd is op het boek het gelijknamige boek van Jacques Vriens.

Zondag 30 april: Warsaw 44
Oorlogsfilm die zich afspeelt in Polen in de zomer van 1944. Hoofdrolspeler Stefan zorgt voor zijn moeder en broertje nadat zijn vader is omgekomen tijdens de invasie van Polen. Hij heeft zijn moeder belooft zich niet in de strijd te mengen maar droomt ervan om zijn picht te vullen voor zijn vaderland.


Houd de website en Facebook in de gaten voor het programma. Meer informatie over de ticketverkoop en tijden volgen binnenkort.

bron: https://www.facebook.com/events/1841027656151899/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften