Conservatorium Talent Award 2017 | Verkadefabriek

datum: zaterdag 20 mei 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Conservatorium Talent Award 2017 | Verkadefabriek

♫ ♫ CTA BARST LOS! ♫ ♫

Eindexamenkandidaten Jazz van de 9 Nederlandse conservatoria krijgen een podium 2 weken voor het festival Jazz In Duketown en gaan de competitie aan. Iedere kandidaat brengt een gedeelte van zijn of haar eindexamenconcert ten gehore aan publiek en een vakjury. Elk conservatorium stuurt zijn beste kandidaat waardoor het niveau van de jonge musici is gewaarborgd. Dit gaat plaatsvinden op zaterdag 20 mei van 11:00 - 18:00 uur in de Verkadefabriek.

De eerste editie vond plaats in 2012 en heeft winnaars voortgebracht als Maarten Hogenhuis en Sebastiaan van Bavel. Bert Boeren tekende destijds voor het ontwerp CTA en deze contest is inmiddels uitgegroeid tot een van de voornaamste jazzprijzen in Nederland voor jong talent.

De prijs bedraagt € 5000,- en wordt uitgereikt aan de meest unieke kandidaat ter ondersteuning van zijn/haar carriere (bijvoorbeeld een cd opname of studiereis). Bovendien krijgt de winnaar het daaropvolgende jaar een "carte blanche" om een programma te verzorgen op een van de podia tijdens JazzInDuketown. Een dag om niet te missen dus!

> PROGRAMMA
zaterdag 20 mei van 11:00 - 18:00 uur
verdere invulling van het programma--> To be announced..

Het dagprogramma is voor iedereen gratis toegankelijk.

Meer info: http://www.jazzinduketown.nl

bron: https://www.facebook.com/events/798148553674564/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften