City Food & Film Festival 2017 | Verkadefabriek

datum: woensdag 10 mei 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
City Food  Film Festival 2017 | Verkadefabriek

Voed je zintuigen, vijf dagen lang.
Food, films, talks en drinks.

Proef van het goede leven. Waag je aan een echte foodsafari, schuif aan bij de chefs van sterrenrestaurants Beluga en Parkheuvel. Eet, kijk en geniet van internationale fooddocu’s over sensuele mosselen en hun liefhebbers (L’amour des moules), verborgen verlangens en Braziliaanse biefstukjes van de bil (Estômago).

Ontdek de invloed van muziek op je smaak. Praat mee over de toekomst van ons eten. Strijd mee in de steevast uitverkochte FoodQuiz. Laat je inspireren door schrijvers, meenemen door theatermakers, verrijken door lectoren van de HAS.

Het City Food & Film Festival gaat over ons eten en drinken. Van haute cuisine tot ambachtelijke foodtrucks. Van producent tot consument. Van de kweek tot de pan. Van een heet vuurtje tot moleculaire gastronomie. Van oma’s keukenwonderen tot fancy foodblogs en -vlogs. Van veggie tot wild en van lokaal tot internationaal. Ook voor de allerkleinsten met een speciaal kinderprogramma.

De derde editie van City Food & Film Festival vindt plaats in en om de Verkadefabriek van woensdag 10 t/m zondag 14 mei en is een samenwerking tussen de HAS en de Verkadefabriek.

Houd http://www.verkadefabriek.nl in de gaten en volg het festival op Facebook om op de hoogte te blijven van het programma en start kaartverkoop.

bron: https://www.facebook.com/events/1946089652281103/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften