Blèzi Take a Look | Blèzi Cosmetics

datum: woensdag 24 mei 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Blèzi Take a Look | Blèzi Cosmetics

HALLO DROOMJOB!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, gek van cosmetica en vind je het leuk om daarmee te kunnen werken? Als Blèzi Business Partner kun je je werkzaamheden helemaal aanpassen aan jouw levensstijl. Of je nu alleen wat extra geld wilt verdienen, een parttime of fulltime carrière nastreeft of de Blèzi producten wilt aanbieden in je salon: het kan allemaal dankzij de buitengewone flexibiliteit die wij bieden. Tijdens Blèzi Take a Look kom jij te weten hoe jij makkelijk van start kan gaan als Blèzi Business Partner.

GEZELLIGE AVOND
Blèzi Take a Look is een gezellige avond van 20.00 tot 21.30 uur waarin je kennis maakt met wat voor moois Blèzi Cosmetics jou te bieden heeft. Er zal een korte presentatie gegeven worden over het Blèzi Business Partnerschap. Daarna is er tijd voor vragen en de mogelijkheid om de Blèzi producten te voelen en ervaren.

JA, IK GA!
Meld jezelf aan door de datum en locatie te mailen naar info@blezi.com of te bellen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur via tel. 073-52101647. Neem gerust je partner of vriendin mee. Jullie zijn van harte welkom!

DATUM/LOCATIE
Woensdag 24 mei - Blèzi Cosmetics - Saffierborch 22 - Rosmalen

Kijk voor meer informatie op de website:
https://www.blezi.com/nl/nieuws/blezi-take-a-look

bron: https://www.facebook.com/events/409962919383562/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften