Bedrijvencontactdagen BCdagen.nl regio Den Bosch | Maaspoort Sports & Events

datum: woensdag 15 november 2017

Bedrijvencontactdagen BCdagen nl regio Den Bosch | Maaspoort Sports  Events

Beschrijving


De BCDAGEN.nl is hét grootste netwerkevent in uw regio!


Netwerken gaat allang niet meer alleen om het leggen van contacten, maar ook om het opbouwen van duurzame relaties. Bereik uw doel en doe mee aan hét netwerkevent in uw regio!

Op de BCdagen treft u een grote verscheidenheid van bedrijven en organisaties aan uit onder meer het midden- en kleinbedrijf. De BCdagen bieden de ideale gelegenheid om kennis te nemen van nieuwe ontwikkelingen in de regio, te ontdekken wat er speelt bij vakgenoten, klanten en leveranciers. Met ons matchmaking systeem kunt u nieuwe relaties ontmoeten en zaken doen.

Vergroot uw naamsbekendheid, vergroot uw netwerk of realiseer direct verkoop op de beursvloer. Alle bedrijven mogen hier exposeren en on- en offline business laten groeien.

U mag hier niet ontbreken!

Business – inspiratie – netwerken

De Bedrijvencontactdagen vinden plaats in verschillende regio’s. De BCdagen.nl is hét podium waar alle ondernemers elkaar in 2 dagen ontmoeten en business genereren, met gratis inspiratiesessies en on- en offline netwerken.

Data en Openingstijden BCdagen regio ‘s-Hertogenbosch

Maaspoort Sports & Events
Woensdag 15 november: 13.00 – 21.00
Donderdag 16 november: 10.00 – 17.00


2018
Data en Openingstijden BCdagen andere regio’s volgen


De BCdagen richt zich op ondernemers, organisaties en overheden uit de regio. Natuurlijk staan de BCdagen ook open voor deelname van organisaties uit naburige provincies, om ook zo zakelijke relaties te versterken en contactmomenten te vergroten. Dit alles vanuit de gedachte en het thema 2017: “Grenzen verleggen”
en het thema voor 2018 “Gezond groeien”

Voor meer informatie kunt u zich aanmelden via ons contactformulier

We zien er naar uit om samen met u de BCdagen en BCavonden tot succesvolle edities te maken. Wij hopen dat u, naast het aanhalen en versterken van bestaande relaties, vooral ook nieuwe connecties opdoet.

Samenwerken om zo een optimaal resultaat te behalen: dát is de kracht van BCdagen.

bron: https://www.facebook.com/events/108357709837175/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaften | 112 alarmeringen Haaften | Goedkoop Tanken in Haaften | Supermarkten in Haaften | Weerbericht Haaften